Noemí

Últimas cápsulas publicadas

Noemí

Tornem al passat....?

Es cert que les TIC avancen a pas de llebre, però qui no recorda quan fèiem els treballs de l’escola amb aquelles màquines d’escriure. Amb la tinta de dos colors, el vermell pels (...)

Cápsulas favoritas

JoanaPardo

... a l'aTAC!

Si tens ganes de posar-te amb les TIC i les TAC però no veus clar com fer-ho, aquest és el teu blog: recursos senzills explicats pas a pas, perquè els apliquis en el teu dia a dia a (...)

Toti

Edu3 portal de recursos audiovisuals educatius

aquest és un portal molt útil per trobar recursos audiovisuals de diferents temes. Els usuaris XTEC ens els podem baixar. http://www.edu3.cat

Ha marcado como favorita esta cápsula.
TOP

Papelisimo

Marca páginas de origami

Marca tus apuntes y libros con este sencillo corazón de #origami Sólo necesitas una hoja de papel cuadrado (puedes usar un post it) y dos minutos de tu tiempo para plegarlo. Incluye vídeo.

#origami

Lola Guardado

Molt recomanable

Veure una pel·lícula és tot un repte i l'altre dia ho vaig aconseguir. Maléfica...Us la recomano, parla del que visc cada dia...de l'amor de veritat...el que mou el món...El que pot sentir (...)

Lea

Matemáticas, sin miedo a los números

http://www.lavanguardia.com/vida/20141110/54419720807/matematicas-sin-miedo-numeros.html
#matematicas #pasión @Nuria #

#matematicas, #pasi

Ha marcado como favorita esta cápsula.
Ha marcado como favorita esta cápsula.
Ha marcado como favorita esta cápsula.

Seguidores

Seguidores

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestra web mediante el análisis de tu navegación en nuestro sitio. Si continúas navegando, consideraremos que aceptas su uso. Política de Cookies.